Massage boeken
Bewust leven

8 redenen waarom je door een massage nog mooier wordt!

We willen allemaal graag zonder stress leven. Daarom is af en toe een massage nemen een erg goed plan. Het werkt niet alleen stress verlagend, maar het maakt jezelf ook nog eens een stuk mooier. Wil je weten hoe dat komt? Lees dan 8 redenen van Direct een massage waarom je mooier wordt van een massage.

1. Het verbetert je eigen houding

Stress zorgt ervoor dat je schouders en nek erg vast komen te zitten. We raden je daarom aan om regelmatig een massage boeken. Hierdoor worden namelijk je spieren verlengt, wat weer goed is voor je eigen houding.

2. Het zorgt voor soepelere gewrichten

Door middel van verschillende massage technieken halen de masseurs knelpunten weg, oftewel triggerpoints. Hierdoor ga je jezelf weer vrijer bewegen en dit voel je ook aan je gewrichten.

3. Je spierpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon

Als je je laat masseren door een van onze therapeuten ontspannen je spieren. Dit komt omdat er veel bloed en zuurstof naar je spieren gaan. Heb je vaak last van hoofdpijn? Dan is een massage echt wat voor jou!

4. Je krijgt er een gezonde weerstand van

Als je meerdere keren per jaar een massage boekt, kunnen je hormonen beter hun best doen. Daardoor krijg je vanzelf een betere weerstand en een betere afweer. Zo blijf je lekker gezond en dat zie je terug aan je huid!

5. Er komt endorfine vrij tijdens de massage

Endorfine is een belangrijk stofje dat stressverlagend werkt. Het zorgt er namelijk voor dat je lekker kunt ontspannen tijdens de massage. Dit werkt heel erg relaxed voor je lichaam als je gemasseerd wordt. Zo loop je weer glimlachend (en stressvrij) de massagesalon uit van de endorfine.

6. Last van hoofdpijn? Straks niet meer

Heb je vaak last van hoofdpijn? Of heb je last van je nek, rug, of een combinatie hiervan? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn van die hoofdpijn. Als je regelmatig een massage laat boeken kun je ervoor zorgen dat die hoofdpijn verleden tijd is.

7. Je slaapt weer als een roos

Iedereen wil toch lekker kunnen slapen ‘s nachts? Dan is een lekkere massage een ideale uitkomst. Het is namelijk aangetoond via diverse studies dat als je je laat masseren, je hersenactiviteit toeneemt. Hierdoor kun je ’s nachts weer in een diepere slaap komen, wat weer zorgt dat je goed uitgerust bent ’s ochtends. Daarnaast kunnen je spieren goed uitrusten na een massage.

8. Je krijgt er een veel mooiere huid van

Een massage zorgt ervoor dat de stofwisseling van je lichaam op gang komt. Hierdoor gaan je cellen zich vernieuwen en het zorgt ook voor de bloedsomloop.Je hebt nu diverse redenen waarom je van een massage nog mooier wordt. Zoals je gelezen hebt is het ook nog eens gezond voor je hele lichaam. Ben je overtuigd? Neem dan eens een bezoekje aan Directeenmassage.nl en bekijk alle massagesalons in jouw regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *