zwemspa
Afvallen,  Beweging

Een zwemspa; de ideale manier om fit te blijven

Ontspannen en tegelijkertijd fit worden. Dat wil iedereen toch. Met je eigen zwemspa in de achtertuin kan dat gemakkelijker dan ooit. Dankzij de krachtige jets kun je eindeloos blijven zwemmen en fit worden. Het voordeel van een zwemspa is dat je meteen na uitvoeren van je zwem workout kunt ontspannen in een warm bad. Daarvoor is een perfect zitgedeelte gemaakt met massage jets. Deze jets zorgen dat je spieren na intensief werk lekker kunnen ontspannen in een bad.

Hoe werkt een zwemspa?

Aan de ene kant van de spa vind je het zitgedeelte en aan de andere kant de krachtige jets. De jets zorgen ervoor dat je baantjes kunt trekken. Je kunt de jets zien als de stroming van een wildwaterbaan. Je kunt zelf je complete eigen workout samenstellen door de kracht van de jets aan te passen naar je eigen wens. Dit kan variëren van rustig baantjes trekken tot een sterke stroming waardoor je bijna niet vooruit komt. 

Een zwemspa voorkomt blessures

Blessures, niet veel dingen zijn vervelender dan niet kunnen sporten vanwege een blessure. Zwemmen voorkomt juist blessures en zorgt door de warmte ervoor dat spieren en gewrichten snel herstellen. Ook is zwemmen een van de zwaarste sporten en dat maakt je dus super fit. 

Voordelen van een zwemspa

Naast dat je door een zwemspa in shape blijft, kent het nog vele andere voordelen. Een zwemspa is kleiner dan een traditioneel zwembad en daardoor bespaar je een heleboel water en dus geld. Ook is een zwemspa erg zuinig doordat het water snel opwarmt. Om te voorkomen dat de zwemspa wanneer deze niet gebruikt wordt snel afkoelt is een afdekzeil erg handig. Zo’n afdekzeil zorgt ervoor dat de temperatuur behouden blijft. Ook beschermt het natuurlijk het bad zelf zodat er in de herfst geen bladeren in komen. Kortom een zwemspa is het ideale wellness product om compleet te genieten en tegelijkertijd fit te blijven. Wil je er een aanschaffen? Dat kan bij zwemspa elite wellness. Zij hebben een breed assortiment zwemspa’s in verschillende maten. Maar je kunt er ook terecht voor een hottub, jacuzzi, sauna en nog veel wellness artikelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *